po pierwsze : DZIĘKUJĘ!!!! aż mi się łezka zakręcila w oku, jesteście KOCHANE :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
po drugie, Karolinko, nalezy mi sie kopniak w tylek za takie hasła.. to chyba z przemeczenia takie głupoty pisze..(apropos nie zauważenia braku mnie itp...) Obiecuję poprawę!! :ico_oczko: :ico_oczko: :570: :570:
po trzecie, jestem tylko na chwilkę, bo w mieszkaniu nie mamy sieci jeszcze... i dopiero za kilka dni coś bedzie... więc zniknę na trochę, NIE MARTWCIE SIĘ :ico_nienie:
Udało się przeprowadzić, ale wciąz walcze z rozpakowywaniem itp... duuużo przede mną :ico_olaboga: Ale jestem dzielna i zakasam(??tak to sie pisze?) rekawy!!! przeziębienie mnie trzyma i wkurza mnie juz ten stan...
Małej chyba odpowiada ta cała sytuacja.. bo jest spokojna jak szaleje z pudłorozkladem, a zaczyna standardowo megaaktywność :520: jak się tylko kładę... jakbym słyszała wewnętrzny głos (Co?? co to za odpoczywanie?? było fajnie jak się wszytko kolysało, do roboty MAMO!!) ychhh już mi chyba odbija :ico_puknij:
Badałam dziś gluko na czczo(98) i po godzinie 50 g(122). Jak oceniacie te wyniki? w środę do Gini.. zobaczymy :ico_szoking:
Dobra to ja znikam,
wszystkim raz jeszcze dziękuję i :ico_wstydzioch: juz obiecuję nie marudzić!!
Zdrówka Wam życzę i mnóstwa siły!!
pojawię się jak mnie tylko podłączą :528: :528: