09 paź 2008, 09:19
Dzień dobry, dziewczęta :ico_haha_02:
A u mnie za oknem jakoś mglisto... Mżawka się z góry sypie, czy coś... W południe już pewnie słonko będzie, ale póki co, zachęcająco to nie wygląda... :ico_nienie:
Tosia, weź zwyczajnie olej komisyjnie jego humory... Szkoda dnia na stres... Dźgnął Ciebie szpikulcem, wiem, to ma prawo zaboleć... Ale Nie chowaj wiecznej urazy w sobie... On jutro nie będzie pamiętał o co chodzi... Facet, chyba każdy jeden, to duże dziecko w domu...
Justynka, na którą do lekarza...? :-D Jestem ciekawa, co się okaże, bo mnie się wydaje, że to kolejny chłopczyk :-D
Czy to już ostatni rok szkoły...? Nawet jeśli nie, mam nadzieję, że starczy Tobie sił, żeby do jej końca dotrwać... Jak teraz byś przerwała, powrót okazałby się trudny... Bo: a to szkoda czasu, a to brak czasu, chęci, sił, samozaparcia... Rodzina, dziecko, może praca... Samo życie... Skończ ją w swoim czasie, zobaczysz, jaka będziesz z siebie dumna :-D
Osita, to miłe, że tak jeszcze ludzie reagują :-D Poruszający się brzuszek to niecodzienny widok :-D
Aniu, brawa :ico_brawa_01: za kolejne zaprawy :ico_brawa_01: :-D Ja ostatnio mus jabłkowy robiłam, bo bez tego u nas zimą nie funkcjonujemy jak ludzie :-D Zaglądasz do schowka, a tam słoiczka nie ma...? Zachowujemy się wtedy jak dzicz :ico_zly: :-D
na obiadek jeszcze pomysłu nie mam... Pewnie wpadnie podczas zakupów :-D
Miłego dnia, kochane :-D