Ale wyciągnij wkładkę i na bieliźnie sprawdź, jak to wygląda pod względem konsystencji i koloru... Wkładka utlenia, oszukuje...
a co to znaczy??? kurcze, zglupialam :ico_wstydzioch: na bieliznie widac plame (wkladka przemaka :ico_noniewiem: ) ale nie ma zapachu jakiegos specyficznego, nie wiem jak to ujac. mozesz cos wiecej napisac na ten temat??? wszystkim nam sie przyda pewnie :ico_oczko:
choć juz sama nie wiem co, bo i tak ograniczałam słodkie, tłuste potrawy i fast foody, no i białe pieczywo, żeby kg nie nabijać...
nooooooo, ja was podczytuje, ale pisac juz nie pisze bo za duzo by bylo :ico_noniewiem: w kazdym badz razie wiem, ze doradzasz rozsadek w jedzeniu co poniektorym :-D :ico_oczko:
ja mam szczescie, slodkie mi nie podchodzi... jak ja dziekuje komunie za wyrob czekoladopodobny ktory calkowicie mnie zniechecil od "Pysznosci" tego typu i namowil do pochlaniania owocow (szczegolnie tych kradzionych na sadach, tzw u nas "obciach"... jesuuuuuu, to byly czasy... ilez razy w pokrzywy wpadlam przeskakujac przez plot, ilez razy brzuch mi pekal z bolu przez zielone, niedojrzale papierowki... POWROCZE, KOMUNO, W GORY I NAD MORZE... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko: ech, fajne te dziecinstwo beztroskie, byly jeszcze sady "za plotem", byly jeszcze drzewa do wspinaczki... i sasiedzi, mimo ze zapijaczeni, bezpieczni - kazdy wiedzial gdzie jestesmy mimo ze nikt nas nie widzial... a teraz? boje sie dziecko samo, to jest bez kontaktu wzrokowego, w parku zostawic :ico_placzek: )