:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D no to zesmy sie dobraly :-D :-D :-D :-D :-D nie dosc ze to samo imie, te same pochodzenie, to i dzieciaki z tego samego mca sie szykuja :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-DPochodzę z Siedlec (mazowieckie)
wolalabym nie witac cie w tym niemilym klubie :ico_placzek: jutro ide po zwolnienie... to sie napracowalam - 2 dni :ico_noniewiem: :ico_puknij: ale w sumie udowodnilam sobie ze jestem glupia, a szefowi... chyba tylko tyle, ze chce byc fair. I co z tego... :ico_noniewiem:też mam wrażenia że mi się macica stawia: brzuch się robi twardy i boli jak cholera.
pamietam.... ale zajmowanie sie trzylatkiem to robota ciezka... psychicznie :ico_zly: mam mala pyskule w domu z, jak to tutaj ja ochrzcili, dobra "para jaj" i wierzcie mi, mieszkajac na 7 pietrze jak mala drze sie (bo to nie placz) to slychac juz w drzwiach wejsciowych do klatki :ico_zly: :ico_wstydzioch: mam malego tyrana, dziekuje bogu ze przedszkole jest :ico_sorki: zreszta, pamietam jak nie miala roku, nie moglam sobie na prywatna placowke pozwolic a pediatra biedny mi mowil, ze gdyby mogl, to przepisalby jej zlobek na recepte :ico_sorki: taki byl lobuz, podejrzenia adhd czy innej hiperaktywnosci, zaczelam na ten temat czytac i chyba tylko ustawienie jej norm i ram czasowych uratowalo nas od wariatkowa :ico_wstydzioch: dzis jest niezle, ale... wszystko musi byc tak jak ona chce, nawet ubrania te co ona sobie zyczy jak nie to histeria. ja sie nie daje, sasiedzi prosza o litosc :ico_oczko: :ico_wstydzioch: mam nadzieje ze to dzidzi dla odmiany i zeby potwierdzic teorie roznic rodzenstwa - bedzie aniolkiem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:zajmowanie się takim maluchem cały dzień to niezła fizyczna robota
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość