Ania to ale bedziesz miala do cztania :ico_szoking: ,napisz wogole jak sie czujesz,czy wyprawka juz skompletowana?
Tosia to czekamy na fotki ciuszkow :-D

Tej wiedzy nigdy za wiele... :-Dja niby wszystko wiem alei tak do porodu mam zamiar chodzić do szkoły rodzenia. Zawsze to raźniej no i można z domu się wyrwać :ico_oczko:
[/center]:ico_wstydzioch:musze wanienke jeszcze kupic
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: o kurka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: nie wiedzialam, miala sie przeprowadzac i do grudnia jak mowila, mogla sie nie odzywac. [*] dla aniolka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:Pantoniczek w czerwcu straciła swoją dzidzię

Ja to bym trochę inaczej ułożyła ten protest... :-D Ale już się oswoiłam... Szybko, co nie...? :-D Ech, tam, po co mi lamenty, jak i tak nic na to nie poradzę...? Wygadałam się, pochlipałam, jest ok... :-Dskladam protest przeciwko nieznanej dacie ni godzinie!!! :-D
Tak właśnie się czułam, jak Michałka urodziłam... Czeka mnie powtórka z rozrywki... Obym tylko siły na dźwiganie go miała... :ico_noniewiem: :ico_haha_01:toc to ty urodzisz dwumiesieczne przynajmniej dziecko !!! :ico_szoking:
Aaaa, my wiemy, że to wyczynowiec jest :-Ddzis mialam ktg - weszlam ostatnia a wyszlam pierwsza :-D gorna "linia" to byl krzyk rozpaczy - rozpoznanie kliniczne ADHD :ico_oczko:
No ale to, to już nowina :-Dlinia dolna - nastepny krzyk rozpaczy, tym razem moj :ico_haha_01: - calkowicie plaska :ico_haha_01:
A potem, gwałtu, rety, co się dzieje, rodzić trzeba... :-D Coś mi to mówi... :-D Za długo z luzem do tego podchodziłam :-Dwiesz, to przeciez drugie dziecko, przy trzecim to pewnie nie mialabym jeszcze nic poprane nawet :ico_haha_01:
[*] [*] dołączam się...dla aniolka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
u mnie to bylo przez moment 2tyg temu, ale juz mi przeszlo :-DA potem, gwałtu, rety, co się dzieje, rodzić trzeba... :-D

A kyszszsz, milcz :-D :-D :-Djesuuuuuu, poczatek grudnia juz od poniedzialku!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość