dziendobry, melduje sie i to na slodko :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: bo wiecie, juz jedna cyferka wiec i sie postawie na wysokosci :ico_haha_01: :ico_oczko:
takie pierdoły a cieszą
ja dzis kupilam supcio botki brazowe dla juniorka (4€ :ico_oczko: ) - to dopiero pierdolka, a jak cieszy :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
magda, ty szybciej urodzisz niz ja, hihiihiii. przynajmniej sie "otwierasz" na przyjscie dzidzi :-D
kurcze, od wtorku trzeba zyczonka szykowac, ale szybko zaczynamy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: od wtorku tak na pewniaka, ale ... ktoz wie??? :ico_oczko:
ja smarkam, juz kaszle z flegma :ico_zly: kurde, jak nie urok to sraczka. wykuruje sie akurat na porodowke za tydzien :ico_haha_01: :ico_oczko:
a wczoraj w nocy znow mi bylo tak bleeeeee, ale dzielna jestem i meza z blondynem nie zdradzilam :-D za to brzuch mnie bolal cala noc tak ze szok - nie skurcze, narywal strasznie jakby od srodka mnie ktos kroil. kazdy ruch malego to meczarnia. jakby tam byla jakas rana a on po niej jezdzil :ico_noniewiem: :ico_puknij:
dobra, spadam, bo mezu idzie :-D pozniej sie odezwe, papappaa!!