znalazlam!!!!
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... start=5100

ciekawe były jego opisy wcześniejsze jak byłam na patologii a on dziwczynom relacjonował co się dzieje. Też sobie przeczytałam ten jego opis i wydaje mi się,ze to wcale nie ja tam byłam a opis cesarki jak dobrze pamietam to juz sama napisałam pewnie jakieś kilka stron dalej.asika no rzeczywiscie niezle przeszlas a twoj maz to nie powiem niezly artysta coz za komentarz z porodu
spryciula :ico_haha_01:znalazlam!!!!
o to szybko, coś mi się wydaje,że ja za nie długo będe watek nowy tworzyć :ico_oczko:karmiłam tylko piersią i to regularnie a @ dostałam niecałe 3 miesiące po porodzie...

ja panikuje strasznie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: tyle tylko, ze wiem, ze i tak nic nie moge poradzic... mi lekarz powiedzial ze dopoki nie krwawie, to nie mam po co isc na pogotowie :ico_noniewiem: a wizyta w czwartek. wkurzam sie niemilosiernie, bo dzidzi ruszalo sie czasami dosyc zwawo, a wtedy mialam wiekszy brzuchal. a teraz jak jest maly, i niby lepiej powinnam czuc, to nic nie czuje... ze trzy dni temu kopniaka poczulam i tyle :ico_olaboga:jesteście dzielne,że nie panikujecie
no to jak wspominalam, nie przejmuj sie. nasza ksiezniczka miala jedno dziecko w pazdzierniku (31 :ico_oczko: ) a drugie poltora roku pozniej, pod koniec kwietnia. i zyje :ico_oczko: i co wiecej, dzieci maja sie dobrze i ona jeszcze lepiej... tak wiec w razie czego, to cie podbudowuje :-D :ico_oczko:Tylko to,ze cc miałam trochę mnie ewentualnie by martwiło.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:wlasnie dostalam szturchanca :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: yuppiiii!!!
ej no co Ty mi to nic a nic nie przeszkadza tylko obawiałam się o te pierwszy raz rodzące żeby się nie przestaszyły. Co do tego albumu dziecka który pokazujesz taki właśnie kupiłam Dawidowi Magdy Sz( bo ja jego matka chrzestna :-D ) jest cudny, warto go kupić jesli któraś z Was by nad takim się zastanawiała., no to ja jeszcze bardziej rozslawilam twoje przejscia :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :-D ale chyba az tak bardzo nie masz mi za zle, co??? :ico_sorki: :ico_oczko:
nie zadziałało znieczulenie od pasa w dół, pewnie dali mi mniejszą dawke ze względu,ze miałam zewnątrzoponowe. Efekt był taki,ze uspali mnie całkowicie i bardzo mi tego żal,ze nie widziałam jak wyciągają Antoniusza z brzucha i jak jeszcze jesteśmy pępowiną połączeni :ico_placzek: Jedyne pocieszenie,że Marek nagrał filmik jak był na korytarzu a to moje maleństwo drze się w niebogłosy. Przecudny to filmik, płacze jak bóbr jak to oglądam.jezu na żywca
:ico_prezent:moja Helenka wczoraj o 16.45 skończyła roczek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość