Marek powinien pisac thrillery medyczne, Robin Cook mu do pięt nie dorasta :ico_haha_01:
hihihiihihi, prawda??? :ico_oczko: a gdzie to aniulka sie podziewalas??? juz sie balam ze wodnik szuwarek cie porwal :ico_oczko:
fajna fota z paryza, choc zimno bylo :ico_chory:
siasia, daj na luz to i cisnienie spadnie :ico_oczko: a tak na serio, to zeczywiscie musisz sie wyciszyc, meliske pic, myslec tylko o dzidzi i juz. bedzie dobrze!!!
mało kawy,
no popatrz, a u mnie odwrotnie - ze wzgledu na debilnie niskie cisnienie i opady cukru musze sie "pobudzac" :ico_haha_01: :ico_oczko: no i u nas kaffka, cola itepe sa prawie na recepte :ico_oczko: teraz unikam, ale jak pracowalam, to bylo gorzej, stres powoduje jednak hustawki w organizmie :ico_olaboga: no i zawsze mialam butle coli odgazowanej (ew mocnej herbaty) ze soba :ico_noniewiem:
caro, a nie masz wiecej fotek???? :ico_sorki: :-D
lep mi peeeeka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: juz 2 dzien :ico_placzek: malo oczy mi z orbit nie wyjda, buuuuuuuuuuu, taki bol od srodka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: