jestem i melduje się :-) :-) , taka jestem dziś zdezelowana jak ruski ciągnik :-D , plazłam na spacer to lewdwo co wróciłam, w pachwinach łąpią mnie skurcze :ico_noniewiem: , a młody tak napiera na pipę już że masakra :ico_olaboga: ...wczoraj wieczorem bolało mnie podbrzusze-ale to raczej przez badanie gina.....oj ciężkawa ta końcówka bedzie......chciałam Oskarowi kupić nowe pidżamy to jak na złość jak mi się podobają to nie ma jego rozmiaru, a w jego rozmiarze same jaśniutki pastelowe....ech :ico_zly:
Filipek strasznie się przeciąga, mam wrazenie,że zaraz brzuch mi rozerwie :-D -łobuz jeden :-)
ja wczoraj to oglądałam jakieś głupoty, nawet nie pamietam co :ico_wstydzioch:
a pogoda u nas też do bani, wogóle niegrudniowa, jakiś śnieżek by posypał, a tu nonono :ico_zly:
Evik jak ja sie zawsze wk....iam jak uśpie Oskara, a tu ktoś wali w drzwi :ico_zly: :ico_zly: , jak sie tak przebudzi to potem strasznie marudzi i kwiczy,ze głowa boli :ico_olaboga:
mam nadzieje,ze z tym łatwiejszym drugim porodem to prawda :ico_oczko:
ja tez ciekawa jestem jak tam Kasia-pewnie umeczona 2 chłopakami....już sie boje jak to u mnie bedzie, najgorszy pierwszy okres......
ciekawe jak tam nasza Karolcia....