Karola, mój też dopiero wstał :-) właśnie mnie ciągnie na śniadanko :-) więc zaraz mykam...
tosia, noo, to masz plany :ico_sorki: mam nadzieję, że jak się rozruszasz to kopsniesz tu do mnie trochę sił :-D

Coś w tym jest... :ico_oczko: Nie rób jaj, kobieto... :ico_oczko: Już mówię dlaczego... Jak tylko skończę robótki dla Kasi1983, a już są na ukończeniu, zabieram się za robótki dla Was wszystkich pozostałych...no nie :-D następna :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz się cieszę :-D i to tak, jak ja większość ciuszków czekając na dziewczynkę kupowałam błękitne :-DDla Twojego bimbołka, Ananke, mam wybrany kolorek raczej dla mena, więc dawaj mi tu chłopaka, bo uduszę... :ico_oczko:
oo, tak, my to niedobre jesteśmy :ico_nienie: :-Deh wszystko przez Was :ico_oczko: (dobrze jest mieć na kogo zepchnąć winę)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: informatyk Ci rośnie?? :-)już 2 razy pisalam posta i 2 razy Oskar wyłączył mi kompa :-D
a Ty, Kochana, znów proroczo?? :-DCiekawe co tam Osita porabia? Może już stęka...
noo, powiem Ci, że swędzi ciekawość, jak jasne drzwi...ale fajnie tak z drugiej strony...Ananke ja ostatnio stwierdziłam,ze jak mi Pan da drugie maleństwo to niespodziankę zechcę :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość