właśnie chodziło nmi że te zdrobnienia mi się nie podobałą, miałam psa Mikusia i wolałabym do dziecka tak nie wołać :ico_oczko:Jak to nie ma??? A Miki, Miko, Mikuś ??? Ja właśnie tak mówię do mojego synka :-)Tez mi się podoba Mikłaj ale zdrobnienia od niego nic a nic a szkoda.
a to Ci niespodziankamoja koleżanka miała co miesiąc USG za każdym razem jej mówili, że to dziewczynka, cała wyprawka różowo lilowa, sukieneczki itp a tu z brzuszka wyskoczył Igorek :ico_smiechbig:Przecież cała wyprawka zakupiona pod dziewczynkę i sukienki też. :-D
Też znam taką parę - lekarz im 3 razy potwierdzał, że będzie chłopak, więc oni wszystko na niebiesko. Nawet znajomy stolarz im na łóżeczku wygrawerował "Kubuś" :ico_oczko: A tu dziewczynka wyszła - kolega mówi, że jakby nie był przy porodzie to by w życiu nie uwierzył, że to jego córka :ico_oczko:moja koleżanka miała co miesiąc USG za każdym razem jej mówili, że to dziewczynka, cała wyprawka różowo lilowa, sukieneczki itp a tu z brzuszka wyskoczył Igorek
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość