Izuś a Inia nie mówiła, że mąż na stałe wraca?
ech, już sama nie wiem... może... :ico_noniewiem:
wazne zeby wreszcie chwilkę znalazła dla nas :-D
a gdzie
Pati85? pewnie biega za Erykiem po podwórku :ico_haha_01:
byłam z Mają na placu zabaw, na dwóch w sumie... Maja nie dobra :ico_noniewiem:
jak jej ktoś podskoczy to bije :/ bawiła sie ładnie ale dzieci lubią na złosć robić, sypała sobie górke z piasku to jej dziewczynka zdeptała, potem wziełam ją na bok i znów jej ktos zniszczył, znów nerwa miała, w końcu usypywałą górkę na brzegu to ktoś jej tam znów zniszczył :ico_olaboga: wiadomo ze dzieci biegają itp, ale nie o to mi chodzi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: chodzi o to ze Majka nerwus cholerny, na wszystko ma cisnienie i to jakie :ico_szoking: biła dzieci łopatką :/ a jak sie wkurzyła tym ostatnim razem to biegała z łopatką, goniła dzieci i sypała piaskiem :ico_olaboga: co ja sie za nią nabiegałam :ico_olaboga: dzikus normalnie :/
na drugim placu zabaw juz oki :ico_sorki: tam wchodziła cały czas na zjeżdzalnie :ico_sorki: i frajde miała :ico_sorki:
włąsnie zasneła na kanapie obok mnie :ico_noniewiem: ciekawe kiedy wstanie :ico_noniewiem: nie zanosze jej do łózeczka bo bedzie spała do 22.00 :ico_olaboga:
[ Dodano: 2011-04-18, 16:55 ]
a do dentysty dzis nie zdąże bo Przemek jeszcze w pracy kwitnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
[ Dodano: 2011-04-18, 16:58 ]
Bo ja z mocnej kości jestem :ico_oczko:
zazdroszcze na prawde :ico_sorki:
ja bym chciała raz zeby zaleczyc i spokój mieć, ale jak nie zrobie każdego zeba co 3-4 lata to bez plomb bym chodziła :ico_zly: u nas 120zł plomba światłoutwardzalna kosztuje :ico_zly: a ile sie trzyma? czasem rok :ico_szoking: albo ja mam takie słabe zęby, które plomb nie trzymają albo co? moze zła pasta? ja już sama nie wiem :ico_olaboga: