kwiatunio, zdrowka dla corci
izabella, daj znac jak tam po wizycie
A mi nic sie nie chce robic, ugotowalam malemu zupke krupniczek, a nam jeszcze nic, nawet nie chce mi sie odkurzac, pelno kurzu w goscinnym, bo prasowalam ostatnio, a checi brak, zeby sprzatnac :ico_olaboga:
Pati85, to teraz masz aż nadto propozycji co do kolorów, masz w czym wybierać :ico_haha_01:
oj tak, ale juz zdecydowalam sie na kolorki, bo tez myslalam o zieleni i niebieskim a polaczenie niebieskiego z piaskowym bardzo mi sie podoba wiec bedzie sypialnia w tym kolorze :-)
Kolory to czerwony i troszku ecru.
Jak kiedyś będę więcej mieć czasu ( ciągle tak kurde pisze) to pokaże ci zdjęcie
na pewno ciekawie wyglada, tez myslalam o czerwieni w polaczeniu z zielenia ciemniejsza, widzialam na necie i nawet ciekawie to wyglada,a fotke wstaw chetnie zobacze
[ Dodano: 22-06-2011, 14:48 ]
A my nadal nie wiemy jakie imie, nie wiedzialam, ze bedzie tak ciezko, nic mi sie nie podoba :ico_olaboga: wypisalam sobie na kartce te, ktore mi sie podobaja
ALAN
CYPRIAN
FABIAN
IGOR
MAX
FILIP
KSAWERY
DOMINIK
NIKODEM
znajac mego Przemka, wszystkie odpadna wiec bedzie bez imienia bo reszta mi sie nie podoba :ico_placzek: :ico_placzek: