cześć dziewczyny :ico_kawa:
my leniuszkujemy na całego :ico_oczko:
Natalka wzieła Maję na spacer a my obejrzeliśmy dwa filmy, nawet uciełam sobie 15 minut drzemki :ico_oczko: wsunełam łazanki i czuje sie jak dynia :-D
z samego rana ok 8.00 byliśmy z psem na spacerze, porzucaliśmy patyki na polanie, Maja szła taki kawał drogi na nózkach i wcale na raczki nie chciała :ico_brawa_01: bo pchała wóżek z lalą :-D ot znalazłam sposób na moją córcie :ico_haha_01:
co do spania w nocy- ja też niestety sie budze w nocy, tak samo miałam w pierwszej ciaży, wstaje o 2.00 a zasypiam nawet o 6.00, po pół godziny budzi sie Maja a ja chodze jak zombi :ico_haha_01:
moja rodzinka wie już o ciąży, tzn brat i bratowa, nie mieliśmy komu więcej powiedziec, nikogo na tym świecie juz nie mamy :ico_noniewiem: wiec cieszymy sie sami :ico_oczko:
wczoraj myśleliśmy nad imieniem jakby był syn- chyba będzie Wiktor
bo córcia to juz ustalone- Lena
(pomijam fakt iż Maja miała być Amelką ale nie wyszło :ico_haha_01: )
też juz bym chciała poznac płeć, w tak wczesnych tygodniach np 13-16 to jest mozliwe na usg trójwymiarowym, ale ja sie dowiedziałam w 20 tygodniu na zwykłym usg, ale na nowoczesnym sprzęcie :-D ach, jak bym już wiedziała to mogłabym już jakoś zagospodarować ubranka które mam po Majci
mam nadzieje że miło Wam zleci weekend :ico_sorki: czego Wam serdecznie życzę
[ Dodano: 2011-03-05, 14:38 ]
Ale powiem wam że boje się porodu,
ja też sie boje, tym bardziej ze wiem co mnie czeka
ale jedno jest pewne-warto :ico_sorki:
i jakby na to nie patrzeć robimy to dla naszych okruszków malusieńkich :ico_sorki:
tym razem nie bedę panikować, wiem już co jak bedzie wyglądało, wiem juz jak boli, wiem kiedy przeć i jak to zrobić, na pewno będę spokojniejsza i nie bee juz tak panikowac
przy pierwszym porodzie bałam sie tego co nieznajome, nie wiedziałąm jak bardzo to boli i szczerze to byłam zaskoczona tym ze ten ból jest aż tak silny, nie wyobrazałam tego sobie w ten sposób... ale tym razem, pomimo tego ze wiem juz jak to pachnie- wiem ze dam rade, ze przecież MUSZE jakoś urodzić moje Maleństwo :ico_sorki:
oby poszło szybciej i sprawniej niz poprzednio :ico_oczko: