29 cze 2011, 17:40
Hej hej:)
Au mnie koleżanka była, mała z chłopakami sie pobawiła, później na drzemkę poszła a ja za prasowanie ciuszków dla dzidzi się wzięłam i naszych i niedawno skończyłam i jeszcze ziemniaczki obrałam i do piekarnika wrzuciłam i surówkę zrobiłam i dopiero ma chwilkę:)
Mała śpi jeszcze a musimy do sklepu po chleb wyskoczyć, mam nadzieję, że się uda:)
ja z rogala jestem bardzo zadowolona, śpi się z nim dobrze, w ogóle mi nie przeszkadza i nie wyobrażam sobie dziś jakbym się męczyła bez niego, zwłaszcza, że pościel mamy z męzem jedną dużą to mu nie zabieram by sobie pod nogi zawinąć:):):)
szkieletorek no szczupluteńka jesteś, aż ciekawi mnie jak z brzusiem wyglądasz, pewno jakbyś wigilijną kolację zjadła albo piłkę małą połknęła co????
a farbowanie włosków w temacie dziś, ja nie farbuję już, póki co, chce by farba zlazła, ciężko będzie, bo wiadome jak odrosty denerwują ale chce później coś zrobić innego, jakieś pasemka, sama jeszcze nie wiem co, a że ostatnio na czerwień robiłam to wiadome, że ciężko z takich na pasemka przejść, więc odwyk od farb i od fryzjerów też, zapuszczam:):):):)
a też pisałyście o goleniu bikini, no ja już tez mam z tym problemy niestety, ale jakoś daje radę jeszcze, nie golę się całkiem bo mam pieprzyk i nie mogę, więc paseczek sobie zostawiam:)ale i tak już coraz gorzej mi to idzie, jak to mój mąż mówi, i tak w trakcie porodu nie jesteśmy tam piękne to nie ważne, że będę lekko obrośnięta a jak już będę chciała to on mnie ogoli no i nie muszę tego robić co 3 tyg. na wizytę do ginka, hehe ciekawe swoją drogą co oni myślą o nas kobietach, że takie ,świeżo ogolone, przystrojone przychodzą:):):) I używam jednorazowych golarek, ale myślę o zakupie takiej maszynki do strzyżenia tylko.
izuś spoko, doczekam się na przepis:):) jeszcze musze jakiś sernik na zimno poszukać, bo za mną chodzi w takie ciepłe dni to musi być pyszne np z truskawkami i galaretką , mniami