hejka sobotnio z kawą przydreptałam :ico_kawa:
co do butelek już pisałam ze tommee tippee fajne są jak sie chce długo cycem karmić bo "udaja" ze sa cyckiem :ico_haha_01:
ja póki karmic bede piersią to bede dawać tylko tommee tippee :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bo nie zaburza naturlanego odruchu ssania :-D
aventu nie chce, u nas za darmo je rozdają na badaniach - dostajemy takie reklamówki gdzie jest gazeta, ulotki, próbki kremów, butelki, smoczki, i maszynka gilette dla tatusia :ico_haha_01: na każdy trymestr jest inna reklamówka :ico_oczko: w tej ostatniej jest butelka avent właśnie :ico_oczko: przy Majce oddałam komuś te butelke
[ Dodano: 02-07-2011, 16:19 ]
my dziś byliśmy sie dowiadywac o ogródek działkowy :ico_oczko: jutro ide sie zapisać na liste oczekujacych, potem na szkolenie i trzymajcie kciuki zeby sie udało znaleźć właściciela ogródka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: moze zgodzi sie sprzedać :ico_sorki: znaleźlismy taki jeden niedaleko nas :ico_sorki: gdyby chciał sprzedać to problem z głowy a jak nie to musimy czekać w kolejce do ogródków "niczyich" :ico_noniewiem:
[ Dodano: 02-07-2011, 16:26 ]
Pati super ze komp działa :ico_brawa_01:
co do sterylizatora - ja nie kupowałam bo ja najzwyczajniej w świecie zmieniam smoczki co jakiś czas, jak kupie butelke to zaraz do niej dokupuje 6 szt smoczków :ico_haha_01: wiec jak sie zabrudza to poprostu zmieniam, chociaż powiem wam zę zaden smok u nas nie zagrzał tak długo zeby trzeba było go wymieniac z brudu :ico_haha_01: Maja ewidentnie przegryza strae smoczki i domaga sie wymiany na nowe :-D a butelki i smoki i tak gotuje w garnku przez 10 minut :ico_oczko:
czasem w szpitalu mozna wysterylizowac butelki w autoklawie chyba 6zł to kosztuje od sztuki
to w sumie smoczek lepiej kupić :ico_haha_01:
tommee tippee za dwa smoczki płaciłam 18zł, wiec nie najgorzej :ico_oczko:
[ Dodano: 02-07-2011, 16:28 ]
ps miałam napisac ze nie tylko smoczki ale i całe butelki wymieniam :-D
te z canpola do kaszki co mamy teraz to co pół roku nowe kupuje bo kosztują 7-9zł/szt
a smoczki 2 szt za 4zł są :-D