Hej, hej!
elibell, no, kurde, nie mam pojęcia w którym miesiącu jesteś :ico_olaboga:
U mnie przewaga 8 miesiąca, oprócz Claudii :-D
Ale ten Twój bociek na suwaczku jest na siódmej liczbie, co chyba wg boćka znaczy,że to 7 miesiąc. Zobaczymy, kiedy bociek przefrunie :ico_brawa_01:
szkieletorek pytałaś o pralki. Dla mnie ważne jest,żeby był krótki program, taki na lekko zabrudzone ciuszki, coś jak ręczne, ale z możliwością ustawienia wyższej temp. Ja w sumie nie mam takiego programu (i dlatego wiem,że by mi się przydał), ale mam taki przycisk, którym można skrócić prawie każdy program.
Pati super,żę tak dobrze zniosłaś podróż. To teraz odpoczywaj!
Byłam dziś u innego diabetologa, siedziałam u niego z 45 minut i mi lepiej :ico_haha_01:
Starszy facio, więc doświadczony i jakoś dobrze mu z oczu patrzy :-D
W każdym razie stwierdził, że na podstawie wyników z mojej krzywej cukrowej on by nie stwierdził cukrzycy ciążowej, bo nie ma ku temu podstaw. Ja miałam trzy pobrania przy 75 g, on zaleca przy 75 dwa pobrania, na czczo i po 2 godzinach, więc nawet tego mojego zawyżonego by nie widział.
Generalnie mam uważać na cukier, czyli na to co jem i insulinę mogę brać np. przed posiłkiem, który będzie jakiś mega obfity. Nie muszę jej brać wcale, ani też stale.
No i ja mu mówię,że czasem jak oleję dietkę to mam lepszy wynik niż jak się wczuwam i wiecie co- stres może podwyższąć wynik nawet o 30-40 %, aż mi się wierzyć nie chce, że aż tyle :ico_olaboga:
No więc źle bardzo nie jest.
[ Dodano: 18-07-2011, 22:43 ]
"Anja"dokładnie przez j, bardzo nietypowe co???
no ciekawe, ciekawe, myślę,że możecie rozważać.