hej, wróciłam ze spacerku, Maja wybiegana, od razu padła do łózeczka i zasneła w minutkę
ja już po obiadku, Majcia zje jak wstanie :-D
zegarek miałam kupić na mieście, ale w sumie nic rewelacyjnego nie było :/ takie firmy jakies nieznane, nie wiadomo czego sie spodziewać, a kasy chcieli jak za zboze, obeszłam kilkanaście zegarmistrzów :ico_noniewiem: moze dwa takie wzgledne były za 180zł :ico_noniewiem: reszta tych sprzedawców nie kwapiła sie nawet zeby mi zegarek pokazać ani nic o nim powiedziec nie umieli :ico_puknij: i dziwic sie ze ludzie na allegro zamawiają, jak w normalnym sklepie olewka na klienta :ico_puknij:
a u tego goscia już oglądałam wczesniej zegarki, koleżanka u niego kupowała dwa
wiec zadzwoniłam czy gdybym go zamówiła to czy dojdzie do piatku a on mi ze jak teraz złoże zamówienie i podam mu adres to on od razu go wysyła i jutro bedzie u mnie, zapłace kurierowi przy odbiorze i nigdzie kasy wpąłcać nie musze :-D
no i ma 3 lata gwarancji, i dokument potwierdzajacy oryginalność :ico_oczko:
w tamtym roku ten zegarek kosztował 150zł :ico_oczko: bo też go brałąm pod uwage :ico_oczko: ale były chrzciny i inne wydatki :-D :-D
ważne że już zamówiony, jutro odbiore, schowam gdzieś w kąt domu żeby Przemek nie znalazł :ico_haha_01:
Cążkami jakoś nie umiem dzieciom.
ja to samo, zdecydowanie gorzej cążkami mi wychodzi, a Maja ma takie podwiniete te paznokietki :ico_olaboga: nawet krótkie jak sa to wydaje mi sie jakby wrastały :ico_noniewiem:
zawsze po kapielce robimy porządek z pazurkami :ico_oczko:
w szpitalu jest zakaz obcinania, trzeba miec łapki-niedrapki :ico_puknij: bo gdyby dzieciatko sie poruszyło czy coś i lekko by sie zadrapało to wtedy te bakterie szpitalne mogły by zaszkodzic dziecku powaznie :ico_szoking: u nas połozne od razu o tym mówiły że zakaz kategoryczny obcinania :ico_nienie: dopiero w domku :ico_sorki: gdzie domowe bakterie niegroźne są :ico_oczko:
można za to dzieciom obgryzać paznokcie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: jak zwierzątka hehe
A mnie znowu skurcze męczą, wczoraj cały dzień wiadomo, że nie regularne bo to
przepowiadające ale niektóre bolały :ico_noniewiem:
czyli nie jestem sama :ico_noniewiem: mnie bardzo bolą :ico_noniewiem:
ale nie chce no spy brać za często :ico_noniewiem: Maja miała wzmożone napiecie mięśniowe a niby no-spa moze je powodować :ico_noniewiem: sama nie wiem
na razie nie są regularne :ico_noniewiem: tylko bolesne :ico_noniewiem: