szkieletorek, ja będę chodziła z młoda na spacery bez względu na pogodę, nawet jak będzie -20 stopni to pare minut nie zaszkodzi, jak bedzie ładniej to dłuższe spacerki będe robiła. Położna mi powiedziała, ze dziecko od malego trzeba przyzwyczajać do róznych temperatur a nie trzymac pod kloszem, bo potem takie cherlawe i chorobliwe maluszki są. A i mam pamietac żeby dziecka nie przegrzewać.
Tak jak któras z was pisała jedna warstwę ubranek więcj niz sama sie ubieram.
zreszta mysle ze sama bedziesz wiedziala nie sluchaj ciorek tesciowych sasiadek i innych dobrych dusz
mnie wyklely staruchy wredne które mieszkaja koło mojej mamy że kupiłam wózek, i mam gotowy pokój i ciuszki dla młodej, bo takie rzeczy kupuje sie po porodzie, bo inaczej pecha przynosi.
Pomyśl gdybym miała chodzić z poszytą pipuliną za pieluszkami, ubrankami, wózkiem, nosidełkiem i reszta rzeczy, a dziecko chyba w szpitalu na wychodne zawinęlabym w worek na smieci bo nic bym nie miała.
Nie słuchaj ludzi, zazwyczaj starej daty maja najwiecej do powiedzenia a oni to pamiętaja tylko 1 wojne swiatowa i jak wtedy było. Zobaczysz w jakiej kondycji i zdrówku będzie dzidzia i sama zadycydujesz najlepiej bo to twoje dziecko.
[ Dodano: 01-09-2011, 18:48 ]
kurcze zglodnialam ide cos przekasic
heheh ja własnie jadłam :-D :-D