Pali w przełyku i niżej jak po 2 kielonach jeden za drugim :-D Tylko po kielonach mija, a to niestety nie :(chociaż ja zbytnio nie wiem chyba jak zgaga wygląda.
Nie miałam chyba nigdy w życiu tego.

zajde do apteki po test kupie może ze 2-3 jakby błednie pokazały, wolę miec pewnośc na pewno :-Dheheh dziwne nie.Kurde może testy powinnyśmy zrobić.
to się ciesz Kochana jesli dziecko ma mieć duzo włosków przez zgage to moje to chyba mini gorylek będzie. Włochate jak ALF :-DKurcze współczuje chociaż ja zbytnio nie wiem chyba jak zgaga wygląda.
Nie miałam chyba nigdy w życiu tego

Ociężała bo pewno pojadłaś jak smok hehehCzuje sie ociązała co prawda ale zeby to ciąza była?? jak myslicie ??
No to moja łysa będzie .Choć i tak wydaje mi się że będzie mały łysolek.jesli dziecko ma mieć duzo włosków przez zgage to moje to chyba mini gorylek będzie. Włochate jak ALF :-D
ech, dziękuję :ico_sorki:izuś_85, poworotu sił zyczę. ja nawet spoko, mogę dzis rodzić :-)

i w ten oto sposób mamy rozwiazanie, ja ogole Oliwke i przeslę Ci włosków, podoklejasz sobie w razie czego :-)No to moja łysa będzie
no wlasnie mam ten sam problem, boje sie bardzo jego reakcji.Ja tez nie wiem jak to mojemu powiedzieć gdyby test wyszedł pozytywny. Nie planowaliśmy dzieci
a ja znów mam moc nie wiem skąd. dziwne to, spac mi się chce ale tak mam od dlugiego czasu.widać że mój organizm znów woła o odpoczynek dlatego dziś nie ide nigdzie daleko, tylko z Majką do piasku pod domem i na małe zakupy jak Przemek wróci
ja tez nie wierzeAle w ten zabobon nie wierze
No ja też wolałabym by się wcześniej ciut urodziła ale nastawiam się na to że wyjdzie w albo nawet po terminie .Bo to czekanie z kalendarzem w reku na pewno nie jest fajne.nie nastawiam sie na wczesniejszy poród bo nie chce sie rozczarować ani nie chce chodzić z kalendarzem w ręku i sie denerwować :ico_noniewiem:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość