Pati85, to odeslij te bole do mnie prosze kochana :ico_sorki: a tak na serio jak sie czujesz?
ja sie przespalam ide cos zjesc , musze pranie do suszarki wrzucic , :ico_spanko:

nie nie, kochana on pij z niekapka takiej buteleczki dla dzieci, mowila, ze lepiej jest jak dziecko soki pije z kubeczka normalnego i wypije na raz caly niz ma go saczyc z butelki przez caly dzien.Ale znaczy się to jak to jest , czyli że picie z butelki plastikowej z tzw gwinta jest złe ?
Erys tez nie poje napojow gazowanych, soki pije, jedynie co z gazowanych to wode bo lubi, a tak to na noc dostaje wode niegazowana i wypija, ale w dzien nie chce pic wody i tu jest problem, kiedys robilam mu sok malinowy rozcienczalam woda i wypijal i chyba musze znow tak zaczac robicnapojów a o gazowanej nawet zwykłej wodzie nie było mowy
no nie :ico_oczko:niech sobie nie myśli że taka cudowna jest.
hehe, ja tam moge juz rodzic, wiesz ja mam juz jedno dziecko i musze tez myslec o nim,a im szybciej urodze tym lepiej dla mnie, w sumie juz moge,ale kiedy Alanek zechce to wtedy wyjdzie, oby nie za dlugo chcial siedziec :ico_oczko:Eeee no kochana ty się nie spiesz za bardzo.Poczekaj troszku na mnie bo sama zostanę
ja zeberka uwielbiam, ale tradycyjnie, z miodem juz nie dla mnie, ogolnie nie lubie polaczen miesnych ze slodkimi, to nie dla mnieA żeberka z miodem według przepisu z neta wyszły superowe.
dzis ogolnie zmeczona, nie spalam dobrze, przeszlo mi, ale znow wlasnie mnie mecza, a maly wygina sie we wszystkie strony :ico_olaboga:a tak na serio jak sie czujesz?
nie denerwuj sie choc wiem, ze latwo sie mowi,ale wszystko bedzie ok, zobaczysz.ja coś się kurcze denerwuje :ico_noniewiem: niby wiem co mnie czeka ale jakoś tak mi dziwnie :ico_noniewiem:
u nas wlasnie sie nie sprawdzilo, bylo jeszcze gorzej i wlasnie znajoma polecila mi LINOMAG i jestem i bylam zadowolona takze polecam, juz mam dwie tuby zakupione i mama ma mi doslac jak mi sie skonczaja słyszałam że mąka ziemniaczana jest najlepsza i żadne maści kremy tak nie działają
acha, w sumie jesli mialoby sie powtorzyc i mialabys sie najpierw wymeczyc to lepiej od razu niech cesarke zrobia1 poród był wywoływany w 41 tygodniu zakończony cc ze względu na brak postępu w porodzie i po dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził że niestety będzie najprawdopodobniej tak samo i żeby oszczędzić mi problemów z wywoływaniem od razu robi cc :ico_sorki:
No ja tobie mimo wszystko życzę by córcia zdecydowała się wyjść droga naturalna przed datą CC.ja coś się kurcze denerwuje :ico_noniewiem: niby wiem co mnie czeka ale jakoś tak mi dziwnie :ico_noniewiem:
Może jestem brutalna i inaczej będę mówić i robic jak bedzie chodzic o moje dziecko alke jak mu sie zachce naprawde pic to i woda mu posmakuje w dzień. Do mnie często dzieci cioci przyjezdzaja , one nauczone tylko gazowane napoje słodkie a najcześciej to tylko Cola. A do mnie jak pryjada maja wodę niegazowana i jakos dają rady to pic i nie krzywią się , ale jak w domu mama im każe to sa cuda na patyku bo oni tego nie będą . Dla mnier nie ma i już.Jak ci się zachce naprawde pić to sie napijesz wody nawet.w dzien nie chce pic wody i tu jest problem, kiedys robilam mu sok malinowy rozcienczalam woda i wypijal i chyba musze znow tak zaczac robic
1 poród był wywoływany w 41 tygodniu zakończony cc ze względu na brak postępu w porodzie i po dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził że niestety będzie najprawdopodobniej tak samo i żeby oszczędzić mi problemów z wywoływaniem od razu robi cc :ico_sorki:
Koleżanka 1 dziecko urodziła 4500 g a druga corcia miała niewiele ponad 4000 g .Wspomina porody bardzo dobrze , spodziewała sie o wiele większych boli.jesli jest duzy ponad 4 kg to nawet nie ma mowy o porodzie naturalnym wtedy bede wiedziala na czym stoje i od razu powiem, ze ma byc cesarka
moja mama rodzila ponad 30 godzin nie miala juz sily i porod zakonczyl sie i tak cesarka wiec po co tyle bylo meczyc, dla mnie to bez sensu wiec ja wole wiedziec na czym stoje, a porod to nie bajka boli i to mocnoKoleżanka 1 dziecko urodziła 4500 g a druga corcia miała niewiele ponad 4000 g .Wspomina porody bardzo dobrze

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość