hehehe wybuchowa z Ciebie dziewczyna :-D czekamy na fotki..........DUŻO FOTEKwstawie ale później bo Maja wstała, reszta domostwa śpi
a mi cycki zaraz eksplodują
Ja właśnie czekam aż P się wykapie i może zaprosimy znajomego. Bo dawno u nas nie był a potem jak mała się urodzi to od razu nie będę pewnie chętna na wizyty i imprezy.Nic my zbieramy dupki i jedziemy z M. do znajomych ostatni raz przed porodem :-D jescze do tyłka sobie dogodzę poki mogę :-D

ja i Szkieletorem mamy to samo, ja co 2 dni odkurzam i scieram kurze bo chce być pewna że jak pójde do szpitala to wszystko zostanie w domku w najlepszym porządku. Nigdy tak nie miałam, a teraz robie niektóre rzeczy po 2-3 razy żeby sie upewnić ze jest ok :ico_szoking:oj ja chyba przechowlowuje, ale chce miec pewnosc, ze mam wszystko porobione przed porodem

ja odkurzam codziennie, bo nie lubie jak mi cos miedzy nogami sie plata, a kurze tez scieram tak co dwa dnija co 2 dni odkurzam i scieram kurze
hehe ja mam dokladnie tak samo, codzinnie cos robie, wycieram, zeby nie zapuscic, zeby czysto bylo.teraz robie niektóre rzeczy po 2-3 razy żeby sie upewnić ze jest ok :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość