a może prosaki? same zejdą :ico_sorki: nie martw sie i nie wyciskaj :ico_nienie: i nie smaruj niczym tłustym :ico_oczko:No nie wiem własnie i nie wiem czy mam sie martwic czy to nic takiego.
[ Dodano: 14-10-2011, 18:05 ]
w ogóle to śliczna Lili :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
sorki ale pisze lewą ręką tylko :ico_haha_01:
[ Dodano: 14-10-2011, 18:08 ]
Pati ojej ale pacan z tego lekarza :ico_olaboga: obyś już nie musiała go oglądać :ico_sorki:
[ Dodano: 14-10-2011, 18:31 ]
uff mam na chwile wolne ręce :ico_haha_01:
jestem sama w domku z młodym wiec korzystam i wpadam do was :-D z inką :ico_haha_01:
i z kanapkami :ico_haha_01: głoda mam strasznego :-D
Kinga i marcz współczuję marudzenia :ico_olaboga: oby maluszki wiecej nie marudziły :ico_sorki:
Kocura no u nas też wg planu wychodzimy na dwór :-D a o te pory to mi chodziło własnie o to ze wiem kiedy bedzie głodny, kiedy moge wyjść gdzieś dalej i na jak długo :ico_sorki: bo wiem mniej wiecej w jakich godzinach jada i z jakimi przerwami :-D
[ Dodano: 14-10-2011, 18:36 ]
Inia no to stereo miałas niezłe :ico_olaboga: cierpliwość cwiczą dzieciaczki :ico_haha_01:
co do laktatora - ja mam teraz ręczny z Medeli i jest do d... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ciezko nim sie ściąga :ico_szoking: pare kropel przy nawale, nawet mi cyce nie zmiekły :ico_zly: masakra :/
a przy Majce miałam zwykły z apteki za 24zł LaktaPlus :ico_sorki: i o niebo lepiej :ico_sorki: ściagałam po 140ml :ico_brawa_01: