szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Jesień mamy wita 2013

22 maja 2013, 07:08

Witam z rana
Pogoda u nas robi się ładna.Słoneczko juz mocno świeci .Lili dzis obudziłam wcześnie bo potrzebowałam mocz do badania.Zaraz będzie jechać znajoma do pracy i podrzuci do przychodni.
Potem jedziemy do miasta z siostra i Lila na zakupy ,głownie chodzi o prezenty dla taty i mamy .A że to akurat w tym mieści jest mój gin to podskoczę na wizytę od razu.

Dobra zmykamy na śniadanie bo mała mi zyc nie da.

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2013, 07:18

Witam z rana :-)
Wczoraj się nie odzywałam bo cały dzień miałam zajęty rano pojechałam na pobranie krwi a póżniej z mamą na małe zakupy po rzeczy dla synusia tzn. bodziaki, pajacyki itakie tam pierdołki no i kupiłam sobie koszulę taką rozpinaną już do szpitala :-) pożniej mama była już u mnie do wieczora i tak sobie razem spędziłyśmy dzionek :-)
spinkaszkieletorek - tez mam zawsze ten problem z prezentami dla rodziców :ico_noniewiem:
szkieletorku - udanych zakupów
spinka - dziś będzie lepszy dzień :-)
betina - widziałam że zaczełaś odliczanie teraz już z górki :-) a tak apropo to gdzie ta brzuszkowa galeria :ico_wstydzioch: ???
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, 07:39 przez edulita, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2013, 07:20

a u mnie dziś 100 dni :ico_haha_02: :ico_urodzinki: :ico_haha_01: :ico_urodzinki: mąż kupił mi centymetr krawiecki i sobie będziemy od 100 odcinać po dzionku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamilka87
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

22 maja 2013, 07:40

Hej dziewczyny

Ale mialam wczoraj dzien :ico_haha_01: i zapomnialam postawic wam na moj skonczony 16 tydz :ico_tort:

wczoraj przyszedl nam zwrot podatku to pojechalismy po nasz zalegly prezent urodzinowy kupilismy wkoncu Wii bo reszta byla dla starszych i ciezko o gry dla 5 latka :-)
Do tego odrazu kupilam łózeczko turystyczne z przewijakiem :-D za 50 euro nowe :ico_brawa_01: chce je dzisiaj poskladac zeby zobaczyc czy nic nie brakuje :ico_noniewiem:

spinka uuu ale chyba nie widac w aucie az tak bardzo? moj to by sie ustekal ze nie umiem jezdzic :ico_zly: ale chyba bym go zabila... jak mialam kolizje gdzie we mnie koles wjechal to tez do mnie mial fochy ze pewnie cos zle zrobilam :ico_zly: co do prezentu hmmm ciezka sprawa ja bym kupila jej 2 zestawowe porcelanowe filizanki do herbaty ladnie pakowane :ico_noniewiem:
Ja nie lubnie takich bludzi co krzywia sie na prezenty moja mam tez i kiedys swojej tesciowej powiedziala wprost jak nie chcesz tych recznikow to sobie z nich scierki zrob albo pod wycieraczki poloz :ico_haha_01:

Moj adasko gra :ico_haha_02: wstal dzis o 6 i od rana slyszalam jak cichutko zaglada i sie kreci zeby mnie obudzic :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

22 maja 2013, 09:09

hej
ja wczoraj 3 godz spędziłam u weterynarza niestety nie jest za dobrze
podejrzewają białaczkę, bolerioze :ico_placzek:
dziś kolejna wizyta już jade z mężem

wieczorem strasznie mnie brzuch bolał pewnie z nerwów

Tomuś w przedszkolu
3 czerwca mają festyn i występ na dzień matki uczy się piosenki zuch

a ja przeziębiona coraz bardziej katar kaszel bolące płuca :ico_noniewiem:

spinka ja lubię kupować prezent osobiste
w zeszłym roku dałam teściowej lusterko z grawerem
2 lata temu brelok ze zdjęciami wnuków
kupowałam też ulubione kosmetyki lub relaksujące jakieś perełki do kąpieli
fajnym pomysłem są też karnety do kosmetyczki
na gruponie może coś fajnego znajdziesz :ico_oczko:
w tym roku chyba czekoladki jej damy albo czekoladowy telegram
z chocolissimo
a co do samochodu to się nie denerwuj złośliwość rzeczy martwych

a dla taty kupiliśmy zegarek zasłużył sobie ,teściowi kupimy dobre winko i tyle

edulita http://naobcasach.pl/forum/brzuszek-w-2 ... l#p5828824

i super pomys z tym metrem krawieckim :ico_brawa:

kamilka87to fajnie że zakupy udane ,ja większośc droższych wydatków mam zaoszczędzone z racji tego że wszystko zostawiłam po Tomusiu
i zwrot podatku też już dostaliśmy niestety całośc poszła na raty :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kamilka87
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

22 maja 2013, 09:45

Dziewczyny al;e mam nerwa lozeczko sie zgadza tylko brakuje 2 waznych rzeczy nie ma 2 koleczek a w tym wystawowym byly i nie ma odsuwanego wyjscia a w wystawce bylo!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: zaraz mnie chyba rozerwie nie bede przeciez dymac znow 30 km zeby wymienic rajciu :ico_sorki: co za pech!!! :ico_nerwusek:

betina to nie rozkladaj sie wez jakas ciepla cherbatke z soczkiem i pozniej mleczko z miodem obys sie nie rozlozyla... i wspolczuje pieska moze sie wylize :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2013, 09:47

hej dziewczyny kawka dla chętnych :ico_kawa:

beti a którego psiaka tak złapało ? Daisulke czy Diesela?
a co się działo? po kleszczach ta borelioza?
:ico_placzek: buuu wyczochraj oba łepy ode mnie :ico_olaboga:
zadzwonię do Ciebie wieczorem zapytam co u weta
Haker też miał mase kleszczy ostatnio zanim go zakropilismy to wyjęłam mu 9sztuk :ico_olaboga:
ale kupiłam krople i póki co spokój zobaczymy jak długo będą działac

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

22 maja 2013, 10:28

izuś
chodzi o Dieselka
znajoma ma faceta weterynarza konsultowaliśmy wyniki i niestety to nie bolerioza (babesjoza)
podejrzewamy chłonniaka trzeba pobrać wymaz z węzłów by była 100% jeśli to się potwierdzi niestety
leczenie to jak walka z wiatrakami

chodze załamana boję się tej dzisiejszej wizyty boję się co przyniesie każdy nowy dzień
traktujemy nasze psy jak część rodziny są z nami 8 lat
to nasze ,,dzieci''

:(

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2013, 12:46

kamilka a może dokupisz te kułeczka w kastoramie za pare groszy - wstaw foteczkę łóżeczka
betina - brzuszek śliczny :ico_brawa_01: biedny piesek ale może jeszcze nie wszystko stracone poczekaj na te wymazy i myśl pozytywnie :ico_pocieszyciel:
kuruj się kochana pij dużo wody i odpoczywaj
Dziewczyny ja lubie oryginalne prezenty ostatnio męzowi na 30 -tke nakręciłyśmy z dziewczynkami teledysk kiedy go obejrzał to się popłakał :-)
http://www.youtube.com/watch?v=d9lzw-vs4Js

Mad.
4000 - letni staruszek

22 maja 2013, 13:01

edulita, ale genialny pomysł ! teledysk cudny i wy śliczne wszystkie dziewczyny :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”