24 maja 2013, 15:00
Edulita dzięki pomogłaś :ico_sorki: a wczorajsze obrażenie chyba troszkę pomogło, chociaż dzisiaj płakała ale tylko chwilę na szczęście :ico_sorki: Teraz będzie 2 dni spokoju bo wolne od przedszkola, ale ta cytra cwana jest, jak pytam czy wie, że ją bardzo kocham to mówi, że wie z rozbrajającym uśmiechem :-)
Leżysz grzecznie w łóżeczku - będzie ok - zobaczysz.
Leona kochasz męża to przeżywasz, ja też jak coś nie tak jest to chodzę struta, ale staram się,żeby we mnie miał oparcie. Wózeczek pierwsza klasa :ico_brawa_01: Pisałaś nam jakie imię wybrałaś, jak tak to przypomnij, bo nie pamiętam :ico_wstydzioch:
Jenny tyle wytrzymałaś, teraz już z górki kochana. Ja też bardzo chętnie oddam z 5 kg, jeżeli tylko chcesz :ico_haha_01:
Kamilka te nasze brzusie, mnie dziś też boli, ale chyba mała mnie kopie po wnętrznościach, takie przynajmniej wrażenie odnoszę. Fajne łóżeczko, mam podobne po Poli :-)
Szkieletorek a ja dalej ciekawa jestem, czy już mama wie, że ponownie babcią zostanie? Współczuję nocnych spacerów i zaparć, śliwki suszone moczone w wodzie sprawdź. Co do pogody to u nie tak jak u Ciebie, a jutro wesele, aż szkoda.
Pokaże Wam moja Polę