28 wrz 2008, 12:40
a ja juz po wieczorze panienskim :-D wybawilam sie za wszystkie czasy :ico_brawa_01: to zart oczywiscie :ico_haha_01: zaszalam wypilam pepesi i zjadlam opakowanie chipsow no i brzuch mnie rozbolal wiec o 23 bylam juz w domu :ico_oczko:
za tydzien wesele i mam nadzieje ze mdlosci mi przejda bo bede tam rozne pysznosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a skoro alkoholu nie moge to moze chociaz sie najem :ico_brawa_01:
a wlasnie a propos alkoholu jaki jest stosunek waszych lekarzy do lampki czerwonego wytrawnego wina?
moja pierwsza lekarka uwazala ze nie ma zadnych przeciwskazan i mozna spokojnie lampke wina raz na jakis czas wypic ale ona nie widziala mojej ciazy jak bylam w polowie 5 tyg :ico_puknij: wiec ja zmienilam :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-09-28, 12:43 ]
aha jesli chodzi o plec to na temacie " ciaza , 9 miesiecy" watek plec malenstwa na pierwszej stronie jest link ( wkleilabym go ale nie umiem :ico_wstydzioch: ) mozna sobie sprawdzic plec malenstwa mi wyszedl chlopczyk i uwuezcie mi sprawdzilam z 15 przypadkow i tylko raz sie nie sprawdzil :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
[ Dodano: 2008-09-29, 13:49 ]
widze ze nastroje przyszlym mamom nie sprzyjaja :ico_placzek: nawet pisac sie nie chce :ico_olaboga: