ja tez nie lubie zimy ale czekam na nia zeby ta zaraze wymrozilo :ico_noniewiem: teraz to mnostwo chorych ludzi jest :ico_chory:Temp jak na 7 rano rewelacyjna bo u nas 6 stopni...no i jak mamy byc zdrowi??
te zarazki nie maja kiedy wyginąć bo wciaz ciepło.
Nie przepadam za zimą ale ze wzgl na ta epidemie to moglo by sypnąć sniegiem i przymrozic troszke
to suuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:U nas jakos leci, czuje sie dobrze. Macica sie nie napina.
ja jestem 4 na plusie ale tez musze uwazac bo bez ciazy mam nadwage :ico_oczko:jak z waga u Was?
hihi zobaczysz jak zleci :-)eh az sie macierzynskiego doczekac nie moge
mniam...........mniamdzis na sniadanko chlebek z bialym serkiem i pomodorkiem
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla FilipkaSynek uczy sie nowych rzeczy, coraz wiecej rozumie.
ja jestem 2 na plusie no ale to dopiero 13 tydzien :ico_oczko:A jak z waga u Was?
moja Karolina bedzie miala prawie trzy i tez jestem przy takiej nadziei ze jej ebdzie mozna lepiej rozne rzeczy wytlumaczyc.. :-)Mam nadzieje ze jak sie drugie urodzi (bedzie mial wtedy 2 lata) to bedzie mu latwiej pewne rzeczy wytlumaczyc :-) madry z niego chlopak wiec mysle ze bedzie ok :-)
ja tez wczoraj zjadłam ostatnia dawkęduphaston odstawiony
SMACZNEGO :-Dide sniadanko robic... mam ochote na omleta z dzemikiem i serkiem homogenizowanym posypanym kakao :-D :-D :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość