ja doskonale o tym wiem, ale sama nie mogę sie ruszyc i czekam na męża.lepszym rozwiązaniem będzie pojechanie do lekarza zawsze tam mogą cię zbadać a przez tel to takie zgadywanie
hihi fajnie by bylo--chcialabym parke ale o ty dowiemy sie za 9 dni :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Lidzia, ja ci przepowiadam CHŁOPCA. Wybacz, jeśli planujesz inaczej.
no to już niedługo! Super. koniecznie dużo mów teraz do dzidzi, żeby się pokazała. u nas poskutkowało :-P Madzia pokazała pupę i rozszerzyła nóżki. :ico_sorki:hihi fajnie by bylo--chcialabym parke ale o ty dowiemy sie za 9 dni

jestem lekarzem wiec cos tam wiem ale wszystkiego z pewnoscia nie... co do ibuprofenu to jestem pewna bo jak bylam w 1 ciazy to mi czesto o tym kardiolodzy dzieciecy powtarzali. Po prostu wiecej go nie bierz i juz.czekam na męża i jestem na skraju załamania. :ico_placzek: powiedz mi proszę - masz przygotowanie medyczne, że np wiesz co wziąć a czego nie?? ja nie mam i muszę zaufać ginowi - może źle zrobiłam ze wziełam ten lek.
tak to najwazniejsze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:najważniejsze że kubuś będzie zdrową wesołą rybką
nie wymadrzam sie na tematy medyczne jesli nie jestem czegos pewna bo jestem jeszcze przed specjalizacja... mam 26lat :-) ale jesli tylko bede Wam w stanie pomoc to bardzo chetnie :-) chociaz wiekszosci dolegliwosci przez internet czy telefon sie nie wyleczy :ico_haha_01: dlatego radze Alkasbir jechac do lekarzakratka, to extra ze mamy wsrod nas lekarza!!!!!!!!
a jaka masz specjalizacje??
ja tez zaraz lece do zlobkaspadam po młodą do przedszkola

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość