tak to prawda bo niestety przedwczesne porody sie zdarzają wiec trzeba kontrolować czy brzuch często sie napina i czy to długo tra oraz czy to sa bolesne skurcze a jeśli juz ktoś ma problemy z szyjka to musi szczególnie uważać
jeśli juz ktoś ma problemy z szyjka to musi szczególnie uważać
dokłądnie, lepiej dmuchać na zimne. ja odstawiłam luteinę i w razie jakiś napięć brzucha musze zaraz zgłosić sie do lekarza, aby sprawdzić czy nie trzeba powrócić do luteiny.
witam się i ja! :ico_kawa: z kubeczkiem ciepłej herbatki, bo mróz na dworze niemiłosierny. nawet na termometr mi się nie chce patrzeć! :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:
Dziś trochę do jeżdżenia niestety po mieście miałam. :-/ W tym mrozie! Stopy na koniec to miałam takie zimne, że ich nie czułam :ico_chory: Zawiozłam zwolnienie do pracy i tak jakoś pokręciłam się tu i tam.
Stawiam :ico_tort: i :ico_kawa: za skończony 24 tydzień i rozpoczynający się 25! :ico_brawa_01:
Wszystkim dziś świętującym wielkie brawa!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tibby, :ico_brawa_01: juz mniej niz wiecej :ico_brawa_01:
dziewczyny wiadomo ze lepiej dmuchac na zimne ale tez bez przesady ze co nas brzuch zaboli albo co skurcz to gdzies latac :ico_noniewiem: bo mialam taka kumpele wlasnie i na koncu patrzyli na nia jak na wariatke