bo to lek dla dorosłych ale naprawdę po tym mega szybko zeszła żółtaczka
Tomek dostawał taki lek zapomniałam nazwę ale moja mama jak zobaczyła to stwierdziła że lekarka się pomyliła bo to na uspokojenie dla dorosłych poważny lek :ico_olaboga: ale potem zaczęłyśmy czytać że mimo że ta sama nazwa to jest dawka bez porównania mniejsza i daje się przy żółtaczce no i po tym ekspresowo zeszło :ico_sorki:
A jakie kolorki miał po porodzie :ico_haha_01:
wymęczony :-D
My już po wizycie no i potwierdziłą sie nasza królewna będzie córeczka
super :ico_brawa_01: Martynka też mi się podoba imię myślałam nawet o nim :-)
Wiem,że nie można linkó dawać więc powiem
możesz dać link w podpisie (blogi można) albo w swoim profilu masz coś takiego jak strona www i tam daj adres łatwo zajrzymy. Przez chwilę zobaczyłam i jak fajnie Ciebie zobaczyć :ico_brawa_01: potem poczytam.
A teraz o mnie bo nie mam za dobrych wieści :ico_olaboga: dzisiaj zaczęłam plamić :ico_placzek: co prawda nie jest to jakieś duże plamienie no ale jednak nie jest to kolor taki jak być powinien. Zadzwoniłam do ginekologa a on czy jestem w pracy a ja że tak a on żebym jechała do domu leżeć on mi da zwolnienie wstecz i żebym już nie jeździła tylko odpoczywała a w czwartek przyszła do niego na wizytę.
[ Dodano: 21-02-2012, 18:54 ]
smyk się pochorował
zdrówka dla niego :ico_sorki:
a co do blond włosów Tomka - ma to po Pawle. Co prawda teraz Paweł ma ciemny blond ale jak był mały takie same jasne. A ja mam ciemne :ico_haha_01: