Czekam na info :ico_sorki:idę do lekarza na 16:30 to się dowiem wszystko.
Skoro opony przejechały dopiero 1-2 sezony to może warto kupić tylko jedną lekko podjechaną (używaną). Zapłacicie wtedy ok 100zł więc nie będzie tak źle. Ja tak zrobiłam rok temu z zimówką bo mi opona poszła w centrum Poznania i zanim dokulałam się do jakiegoś zjazdu to już była całkiem zmielona i nie do naprawy...a też miały tylko 1 sezon. Dokupiłam więc używkę ale wyglądała jak prawie nowa :ico_oczko:uszkodzili Nam jedną oponę i teraz trzeba kupić 2 opony czyli jaieś 600 zł trzeba zapłacić jak nie więcej jak nie urok to sraczka i jak tu oszczędzać pieniadze na cokolwiek wrrrrr :ico_zly: :ico_zly:
właśnie, bo naprawdę szkoda tyle pieniędzy :ico_olaboga:Skoro opony przejechały dopiero 1-2 sezony to może warto kupić tylko jedną lekko podjechaną (używaną)
ja od gina dostałam sebidion. Najgorzej że wycofali bioparox bo on bezpieczny był dla ciężarnych :ico_zly: koniecznie daj znać po wizycie :ico_sorki: ze zdjęciami :ico_sorki:tyle ze można brać leki do ssania ale żeby eliminowac ich zarzywanie w jak największym stopniu...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość