Boże dziewczyny jakie wy jesteście zgrabne w tej ciazy - pozazdrościc:)
ja dzisiaj mam dzien obzartucha - zjadlam 2 kawalki ciasta, 2 ptysie i makaronik a pozniej doprawilam galereta drobiowa . Troche mi wstyd ale mam głodomorra.
ja tak nie potrafię. Paweł pewnie by potrafił. Ale ja się z tym bardziej męczę :ico_wstydzioch:a tak w ogole to Nasz rekord w nieodzywaniu sie to 2 tygodnie ciekawe czy go pobijemy...
oj mam poszły mi. Pokażę wam zdjęcia w całości bo tutaj sam brzuch. Ale co do wielkości mi się wydaje że optycznie on nie jest duży bo ja sama jestem duża. Dla porównania pokażę wam brzuch jak byłam w ciąży z Tomkiem miesiąc przed porodem teraz jestem 84 dni i wtedy to byłam szczupłaI gdzie niby masz te kg które Ci tak w ciąży niby przybywają? :ico_nienie:
Niestety on sam jest w spiaczce,organizm nie reaguje wogole...narazie nie wiadomo jak duze sa uszkodzenia mozgu bo jest obrzęk i nie mozna stwierdzic :ico_placzek:a co lekarze mówią? On tą śpiączkę ma farmakologiczną tzn lekarze sami ją utrzymują? Czy po prostu dobudzić nie mogą?
Ja sie jeszcze jutro zmierze dokladnie bo tyle mialam tydzien temu,ale rzeczywiscie - wizualnie moj brzuchol wiekszy,ciekawe czemu:-)no właśnie wydaje się że masz większy brzuch a popatrz mniejszy aż o 7cm.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość