19 cze 2012, 09:49
Witam mamuski 2in1 & 1in1 :-D :-D :-D
Marta ale kochana Agatka ale fakt widać że jeszcze troszkę żółciutka ale jak spada to super :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja wpylam śniadanie i zaraz lecę do sklepu co by przed południem wrócić :ico_sorki: bo ukrop jak sto pięćdziesiąt :ico_sorki: ale wole tak niż deszcze...
Qanchita to powiem Ci ze sąsiadkę masz super mi to koledzy raz przynieśłi o 23 trochę czereśni :-D dobrze ze nie spałam :-D mam pytanie odstawiasz magnez od 36tc? bo ja wczoraj na noc nie brałam i dzisiaj też już nie biorę bo ponoć odstawai sie od 36tc jeszcze podpytam dzisiaj mojego gina bo idę po L4 i 120zł muszę dać :ico_zly:
Gosia super że synek rośnie będzi enaprawdę modelem bo długi strasznie ale to dobrze bo przynajmniej latwiej będzie go "wypchać" jak długi a chudy :-D
Madleine daj znać co po wizycie.
wiecie co sprawdziałam wyniki krwi i moja hemoglobina osiągła już wysokośc wyników sprzed ciązy ( od ostatniej wizyty wzrosła o 0,8 i mam teraz 13,5) :ico_szoking: widać mój organizm stworzony do chodzenia w ciąży ale ja pasuje póki co urodzę Kajkę a potem długu długo nic i może po 4 latach na okrągłe 30 coś zmajstrujemy, a właśnie myślałyście już o antykoncepcji po porodzie? Bo ja nie chciała bym obudzić się z przysłowiową ręką w nocniku i dwiema kreskami na teście bo trochę bym się załamała ja to chyba na tabletach pojadę na początek i podpytam lekarza jak on to widzi... :ico_noniewiem: