:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Dziewczyny w razie czego szybkich porodów.
zmykam na ponad tydzień, pewnie jak wrócę będą już co niektóre rozpakowane :ico_brawa_01:
to mnie teraz straszysz :ico_olaboga: bo mnie często łapie taki ból okresowy :ico_olaboga: no ale te skurcze przepowiadające mogą być i miesiąc przed. Więc mam nadzieję że ten miesiąc przetrzymam :ico_sorki: W poniedziałek idę do lekarza i na ktg to zobaczymy co mi powie.Ja się cieszę jak głupia że mi coraz częściej brzuch twardnieje ale niestety ( :ico_puknij: ) jeszcze bez żadnych bóli
Wiesz nie chce nic mowic,ale moja kolezanka ktora miala zalozony krążek bo szyjki nie miala wogole od polowy ciazy to jak jej zdjeli w 37 tyg to chodzila jeszcze 3 tyg zanim urodziła - także różnie to bywa :-)Szyjka ponoc na to wskazuje....
no i wrocilismy ze szpitala...chyba trafilismy na kiepski dzien bo nikt nie chcial wogole z nami gadac,nikt nie mial czasu,odsylali nas po informacje dot porodu od jednych do drugich. W koncu jakis lekarz do nas podszedł powiedzial tylko ze na konsultacje anestezjologiczna mam jechac na dol sie umowic no i przy okazji chcialam mu pokazac moje nogi i rece,ale on ledwo zerknal i powiedzial ze to normalne i ze to jest ostry dyzur i,ze chyba zdaje sobie sprawe,ze mają tu powazniejsze przypadki :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: Głupio mi sie zrobilo bo ja nie przyjecham z tym przeciez na ostry dyzur tylko chcialam info do porodu a nogi to tak przy okazji ,a wyszlam na kretynke...ehhh no i a palcow u rąk nawet zgiac nie moge takie wielkie...no ale coz. Skoro normalne to normalne nie bede wnikac,chociaz moj maz dalej panikuje :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:Jak pokaże to położnej a wzbudzi to w niej niepokój przebadają Cię w szpitalu.Nie robią z tym problemow.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość