Gosia dziękuję za informację ale fotelik nie kupowałam Xlandera tylko Maxi Cosi ale dziękuję za informację :-)Kasiala, weszłam na str. x-landera i zamieścili tam informacje o wadach fotelików samochodowych z konkretnych serii prod. Pomyślałam o Tobie bo wiem że kupiłaś wózek.
Producent gwarantuje usunięcie wady i zwrot na koszt producenta.
Na jakiej końcóweczce? Jak mi natura psikusa zrobi to jeszcze prawie miesiąc mogę się kulać :ico_chory:Qanchita, jak się czujesz na końcóweczce?
Idealna waga na ten tydzień ciąży :ico_brawa_01: A gadaniem gina się nie przejmuj na razie. Moja też ostatnio mi powiedziała że daje 50/50% czy poród odbędzie się SN czy przez CC...chociaż nie wiem po co to powiedziała bo wcale ją o zdanie nie pytałam :ico_zly:Królewna ma się dobrze, waży 1900g i jest słodziutka.
Wcale się nie dziwię...mnie też żal troszkę ściska ze w tym roku wakacji nie będzie ale może odbijemy to sobie za rok. Nawet lepiej żeby moje pociążowe ciało nie pokazywało się narazie na plaży :ico_wstydzioch:Wiecie co pojechałą bym nad nasze Polskoie morze... jakostak mnie ruszyło ma romantyzm na plaży :ico_szoking: :-D
Żebyś wiedziała! Smoczki już były w strasznym stanie, pogryzione i od dawna tłumaczyłam jej że trzeba wyrzucić bo są brzydkie a zamiast tego kupimy małego misia żeby mogła go przytulać do snu... no i dziś dojrzała do tej decyzji, wyrzuciła sama i zawołała tylko "choć mamusia pokaże Ci" :ico_szoking:Qanchita to chyba mina Twoja była :ico_szoking: jak Jolka wyrzucała smoczki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość