To jak na 18 tc i tak malutko przytyłaś :ico_brawa_01:ja ok 2-3 kg mam naplusie, ale ja najwięcej tyłam po 30tc :ico_noniewiem:
no u Nas aż dziwne w jednym sklepie właściciel siedzi na kasie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a co do śliwek to czekam na nie z utęsknieniem :-)Kasiala, to dziś są sklepy pootwierane? :ico_szoking:
Jak jutro kupię śliwki to Ci podeślę :ico_oczko: Mamy taki jeden cudowny warzywniak :ico_brawa_01:
Mad wiem wiem tylko dziwne bo to taki sknerus jest rozumiesz a dzisiaj to myślałam ze mi bez wazekiny wejdzie do tyłka... sami mi zakupy przynosił gdzie to sklep samoobsługowy...Bo sklepy mogą być otwarte ale sprzedawać mogą tylko właściciele albo studentki ;-)
Nie mam wagi wiec nawet nie wiem szczerze mowiac :)Marta26, jesli to prawda że pierwsze ruchy zwiastują połowę ciązy to Twój bąbelek szybciutko chce wyjść na świat :ico_brawa_01:
Madleine, wytrzymaj... ja też ledwie nadążałam do kibelka ale (odpukać) od kilku dni cisza :ico_oczko:
Tylko że Ty taka szczuplizna jesteś a jak jeszcze wciąż wymiotujesz to pewnie zamiast powoli przybierać to nadal tracisz na wadze?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość