U mnie już zaczął się 13 tydzień czyli co mdłości już zakończą się? Znaczy i tak teraz nie jest źle. Tfu tfu oby nie zapeszyć.
Madleine a jak u Ciebie działają leki?

Oby... u mnie odpukać ostatnie wymioty były chyba tydzień temu :ico_sorki:U mnie już zaczął się 13 tydzień czyli co mdłości już zakończą się?
u nas nie prószy tylko ostro napadał :ico_zly: tyle śniegu :ico_zly:A u nas śnieg od wczoraj pruszy :ico_szoking:
no jeszcze tydzień się przemęczę :ico_haha_01: tym bardziej że nie są teraz tak dokuczliwe. Z czasem niedobrze. gorszy ten posmak w ustach.Oby... u mnie odpukać ostatnie wymioty były chyba tydzień temu :ico_sorki:
U mnie masakra :ico_zly: Nigdy nie miałam problemów z buzią, nawet trądzik w wieku dojrzewania mnie ominął a teraz... ciągle jakieś syfy na twarzy mi wychodzą :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:A dziewczyny jak z waszą cerą? U mnie tragiczne syfy na plecach :ico_zly: na twarzy też ciągle coś wyskakuje :ico_zly:
W ciąży z Jolką tak miałam i w sumie ruchy też wcześnie czułam , bo jakoś po 18 tc.ja mam teraz łożysko na tylnej ścianie
no i u mnie też :ico_zly: a zaczęło się jak odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Ale myślałam że się unormuje a nie unormowałam zaszłam w ciążę i jeszcze gorzej :ico_zly:U mnie masakra :ico_zly:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość