09 lut 2009, 15:42
hello ja tylko na chwilke bo dzis wizyta mnie czeka u lekarza, bo w piatek okazało sie ze cos sie tam pogamtwało i wizyta jednak dzis :-D mam nadzije ze maluszek sie ujawni :-D
Co do waszych zakupków to powiem wam ze tez kupowałam taki zestwik poscieli bo byłam nim oczrowana, tylko wpowiem wam ze baldachim bardzo krótko w sumie miałam bo gdzy maluch zaczał sie podnosic trzeba było go sciagnac, a podusie i kołderke dopiero teraz uzywam jak maluch ma ponad 1,5 roku a i tak kołderka duzo za duza :-D, mi sie z tego kompleciku na poczatku przydał rozek, falbanki na dole łózeczka no i ten przybornik na łózeczku tez przydatny :-D ale na poczatku bo zniej juz maluch wszytsko z niego kradł :-D
przewijak polecam taki usztywniany który mozna na łóżeczko połozyc bo jednak duza oszczednosc meijsca :-D
a co do wyprawki to fajna ale rozmiar 62 moze byc za duzy, bo mój maluch wazył 3 kilo i 56 niektóre były na niego za duze :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2009-02-09, 14:43 ]
kurcze a mi tak brzuszek rosnie ze babka w sklepie sie mnie wczoraj pytała czy czasami sie blizniaków nie spodziewam :-D