malutkaniunia88, powiem Ci tak ja sobie nie wyobrazam jakby lekarz nie zbadał mnie na fotelu bo przeciez nie jest jasnowidzem ,buuuuuu ja bym juz do niego nie poszła a to chyba on sie urwał z choinki ,przeciez oto co pytasz to podstawowe sprawy ,szkoda gadac.A ja pamietam ze Ty tu na forum pisałas ze Cie nie bada na fotelu ,to juz wtedy Ci pisałam ze cos nie tak jest ,i jeszcze 60 zł bierze za co.Moj nie robi usg co wizyte ale badanie to obowiazkowe i zawsze mi mowi ze to musi sprawdzic a jakby mu sie cos nie podobało to zrobi usg bo te ma w swoim gabinecie.Wiesz jak masz mozliwosc to zmien lekarza ,przeciez nie podpisalas z nim umowy,zapisz sie do tej ordynatorki jak wroci z urolpu i bedziesz miala spkoj do porodu i jeszcze opieke jak bedziesz rodzic :-) .A tu masz stronke
http://podsercem.webpark.pl/ciaza/lekarz.htm pisza jakie badania sa obowiazkowe podczas ciazy,poczytaj sobie. :-) Jestem troszke zszokowana takim podjesciem,dobrze ze wszystko narazie jest z Wami oki.
[ Dodano: 2009-04-17, 14:13 ]
Super ze
Katka wyszła,ale teraz bedzie sie musiała oszczedzac bo krazek to juz nie przelewki :-) .