Mam nadzieję że Ciebie ono nie dotyczy :ico_nienie:zaś skakanie po drabinie,malowanie itd...
Straszna ta historia żony znajomego :(
Gratuluję Wam (i sobie hihi) okrąglutkich tygodni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dzisiaj zaczęłam pakować torbę :ico_brawa_01:
Beata, toż to Twój basenik :ico_oczko: ??
Ale bym sobie popływała w chłodnej wodzie, te upały mnie wykończą :ico_olaboga:
worek-śpioworek, miałam dla Milki, ale nie stosowałam jakoś..
??a wiec przytyłam tylko 1 kg przez miesiac
To malutko, ja przez miesiąc przytyłam uwaga 4kg, i czuję że nadal tyję :ico_oczko:
Wiecie co, co do uprzejmości naszego społeczeństwa co do kobiet w :ico_ciezarowka: ..
To zgadzam się że większość albo nie zauważa, albo nie chce im się zauważać naszego stanu.. Z wygody?? Idąc tokiem myślenia: nikt się nie "ruszy" to ja też nie :ico_noniewiem: ?
Przykre to, ale prawdziwe. Katka, mnie też starszy pan dziabnął łokciem w autobusie w plecy, bo tak był zaaferowany wizją wolnego miejsca dla siebie że nie patrzał co robi :ico_puknij:
Powiedziałam mu tylko "spokojnie!!!!"..
Ale wczoraj zdarzył się cud :ico_oczko: Poszliśmy we trójkę (czwórkę hehe) na lody gałkowe b. pyszne swoją drogą, ale jak zawsze w niedziele mega kolejka po nie, my jakoś tak na 10. pozycji. Wtem podchodzi mężczyzna jakoś po 30-stce i mówi że taki skwar, że Pani (mi) na pewno ciężko tak stać itp. itd. i że prosi nas o stanie przed nim i jego rodziną (żona +trójka dzieci) :ico_szoking: Ja się troszkę upierałam że nie (byłam zszokowana) i że zaraz usiądę z dzieckiem (Milką) a on nie odpuszczał :ico_haha_01: , więc wbiliśmy się (z założenia przed nimi), ale wyszło o parę osób wcześniej - praktycznie przy samej kasie :ico_wstydzioch:
Ów facet skwitował to tak "Wiem coś o tym, bo trzy razy byłem w ciąży" hihiih" :ico_haha_02: i że to "powinno być oczywiste" :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-05-25, 21:42 ]
Acha, wiecie co, myślałam że w kącikach ust mam zajady, a to świństwo okazało się opryszczką :(
I to po obu stronach :ico_olaboga:
To już trzeci raz w tej ciąży :ico_noniewiem: , mam nadzieję że nie poszkodzi Natankowi ...