09 sie 2008, 11:15
karina22 dzieki za info... :ico_oczko:
niunia ma juz dwa tyg., ale to zlecialo :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_tort:
kurcze wiecie co powinno sie jesc a czego nie i wogole moge jakies owoce....?????
:ico_zly: :ico_placzek: kupili mi truskawki, ale to wiem ze nie moge i co tylko apetyt zrobili.....jem narazie banany i nawet nie wiem czy to moge, a z normalnych posilkow to tez nie wiem..o matko :ico_olaboga:
dzis znow ladnie, wqczoraj byla burza i mala byla marudna, ale jak..... :ico_olaboga: :ico_placzek: wymiekalam..ale dalam rade :ico_spanko: :ico_oczko: papa
[ Dodano: 2008-08-09, 11:16 ]
karina22 dzieki za info... :ico_oczko:
niunia ma juz dwa tyg., ale to zlecialo :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_tort:
kurcze wiecie co powinno sie jesc a czego nie i wogole moge jakies owoce....?????
:ico_zly: :ico_placzek: kupili mi truskawki, ale to wiem ze nie moge i co tylko apetyt zrobili.....jem narazie banany i nawet nie wiem czy to moge, a z normalnych posilkow to tez nie wiem..o matko :ico_olaboga:
dzis znow ladnie, wqczoraj byla burza i mala byla marudna, ale jak..... :ico_olaboga: :ico_placzek: wymiekalam..ale dalam rade :ico_spanko: :ico_oczko: pa
[ Dodano: 2008-08-09, 11:16 ]
hehehehehe, ale mi kopl zglupial cio??