witram w sobote rano :-D Pobudka oczywiście jak zwykle o 7.30 bo po co sie wyspac w wolną sobotę??!!!
No to my juz po sniadaniu i bedziemy zabierac się za sprzatanie bo jeszcze wam nie pisałam ale mam w domu małego pomocnika do sprzątania. Czym bym nie ruszyła to Kuba zaraz chce to samo robic tak więc czasami kurze ścieram jak spi, bo wiecie jak to jest.... Ale co do odkurzania odkurzaczem to pomoc jest tak tralala. Dziecko odkurzy całe mieszkanie , drzwi mi pościera i nawet podłogi umyje. Tak więc rosnie mała pomoc domowa.
gada bez końca
ech nawet nie wiesz co u nas się dzieje - setki różnych pytań o różnym stopniu trudności. Wczoraj kazał tatusiowi urodzić dzidziusia a jak tatus mu wytłumaczył, ze on nie może to powiedział tak: A to sam urodzę!!!!Co do cycusia w kroku to juz nie raz kazał mi go pokazywać. I czasami jak robię siku to wczodzi i mówi - nie zapomnij strzepac cycusia :ico_wstydzioch: :-D A pytań typu a po co ? dlaczego? i jak? to nie jestem czasami w stanie ogarnąć bo to moje dziecko jest tak ciekawe swiata jak mało kto.
niech szybko zdrowieje
dzieki i myślę, że już wyzdrowiał. Prawdopodobnie cos siadło mu na żołądku bo jak się przespał to był juz lepszy i nawet poprosił o zupe i do tego chcicał chleba tak więc skoro był juz głodny to oznaczało , że jest mu lepiej. No i dzisiaj juz nie widac po nim choroby i całe szczęście. uf ale się z rana rozpisałam... No to zyczę miłej soboty!!