Ale fajnie!!! Gratulacje Zirafko!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Beti dobry ten Twoj M :-D :-D , a w ogole myslalam ze jednak bedziesz Ty przed Zirafka :-D A ona dzisiaj tak mowi, ze jej sluz poszedl i juz o prosze urodzila :ico_brawa_01: Pozazdroscic, tak szybko i mam nadzieje, ze latwo :-) !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A potem oczywiście pomtślłam sobie, że niezłe byłyby jaja, jak by mnie rodzenie złapało a ja napchana jak gęś :ico_sorki:
Hahahha tez czasami tak sobie mysle, a pozniej lec do szpitala i przyj a tu zoladek pelny :ico_olaboga:
A ja ostatnio mam taka chec na lody czekoladowe ze koszmar, wczoraj o 19 kupilam sobie takie litrowe czekoladowo-orzechowe i dzisiaj po obiedzie je skonczylam :-D Na czekolade tak nie mam ochoty, tylko wlasnie na lody czekoladowe :-)
Dalej ze mnie po troszku leci ale juz sie tak nie martwie, pare dni jeszcze wiec luzik..
Gosia A ciezko mi odpoczywac bo ja jestem dosc energiczna i cos nie moge na miejscu usiedziec :ico_noniewiem: Takze sobie co chwile cos w domku robie, to posprzatam, to pospaceruje po ogrodku, to costam sie powierce, no ciezko w miejscu mi usiedziec :ico_noniewiem: Mimo ze mnie boli bardzo kosc lonowa od srodka, nie wiem czy maly mnie glowka naciska czy o co chodzi, ale wlasnie czuje jakby nie bol miesni tylko tej kosci na dole, od srodka.. :ico_noniewiem: Zreszta usiedziec dlugo nie moge nawet bo moj M mi wczoraj taaakiego wielkiego arbuza kupil ze co chwile latam do lazienki, jeszcze mi 1/3 na jutro zostala hahah :D I tak sobie tez mysle, jakby mnie nagle zlapalo a tu do wc po arbuzie co 5 min trzeba :-D Dobrze ze w basenie chce probowac to moze nikt by nie zauwazyl, hahahaha :DD
[ Dodano: 23-07-2011, 23:01 ]
in.your.mouths Ja farbowalam przedwczoraj.. Okna i drzwi pootwierane na osciez zeby jak najmniej wdychac tego i tyle.. Ale to zalezy czy sama farbujesz czy u fryzjera, ja akurat sama w domu wiec na luzie moge sobie chodzic i sie wietrzyc bez problemu. Czytalam ze nie powinno sie farbowac w 1 trymestrze bo dziecko moze byc rude (...) a po drugie ze jakies uczulenia moze miec pozniej. Ale w pozniejszej ciazy mozna, tylko najlepiej farba bez amoniaku albo jesli z to jak najmniej tego wdychac. Ja bym sie powstrzymala ale juz tak dawno nie farbowalam, ze odrosty na pare cm i naprawde nieladnie to wygladalo :/ A wiadomo, ze jak maly tu bedzie to jeszcze gorzej by bylo..
[ Dodano: 24-07-2011, 07:02 ]
Helllo!! :-D
Wpadlam powiedziec, ze jak wstalam dzisiaj to poszlo mi troche sluzu z krwia.. Nie z niteczkami jak to pisza gdzieniegdzie ale tak jak na koniec @, taki czerwonawy.. Ale skurczy dalej nie mam, tylko lekki bol jak na okres w kregoslupie.. Ide sie jeszcze polozyc (o ile dam rade zasnac, bo teraz to jestem i podekscytowana i zaczynam sie coraz bardziej bac.. :-D ), wstane sobie gdzies o 10 i zobacze jak bedzie, zadzwonie do poloznej i zobacze co powie.. A moze juz skurcze sie pojawia? Jejuuu ale sie podjaralam hahaha :-D :-D To trzymajcie sie i mam nadzieje ze dzisiaj juzzzz........!!! :ico_brawa_01: