04 sie 2007, 22:21
A my dziś byliśmy w "bobasie" i kupiłam sobie czapeczkę dla dzidziulki , pieluszkę tetrową z nadrukiem , śliczne papetki potem pojechaliśmy do Tesco i kupiliśmy płyn do płukania malutkich rzeczy specjalny dla dzidziusia bo dostałam dziś od małżowinki 50zł abym coś kupiła maluszkowi i jeszcze mi kasa została to mamy jutro też gdzieś pojechać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a w tym bobasie maja super bajery dla dziecka wózki ,foteliki i w ogóle wszystko jak tam weszłam to myślałam że zawrotu głowy dostane :ico_olaboga: :ico_haha_02: i już mam upatrzoną śliczna wyprawkę dla dziecka składającą sie z śpioszków,dwóch kaftaników i czapeczki ładnie zapakowanych za 39zł tylko poczekam do kolejnego USG może wtedy na 100% upewnię sie co do płci i wtedy kupie mam nadzieje w różowym kolorku :-D
[ Dodano: 2007-08-04, 22:25 ]
kilolek, a ja mam remont i tez już nie mam siły a spać mi sie chcę bo ostatnimi czasy to w nocy spać nie mogę i zasypiam nad ranem a dziś wstawałam o 5:00 :ico_spanko: i suwaczek wskoczył mi na 7 miesiąc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: