ja bym zaryzykowała, bo jest naprawdę śliczny i moim zdaniem chłopczyk też będzie w tym ślicznie wyglądał. Przecież nie jest w jakieś laleczki. Wiem, że mąż się będzie burzył. Mój wyobraź sobie jak mu kazałam wybierać pościel to zasugerowała tą co w końcu kupiliśmy ale nie był pewny czy nie jest zbyt .... (wiesz!) W misiaczki, niebieska! Oni pogłupieli przecież to nie jest dorosły facet tylko dzieciaczek!Jeszcze sie zastanawiam nad tym http://www.allegro.pl/ite..._0_3_mies_.html tylko nie wiem czy tak ryzykować bo co będzie jak to sie siusiak wykluje
A wczoraj jak zobaczył, że kupiłam czopki a paracetamolu to stwierdził, że on dziecku żadnej temperatury w pupce nie będzie mierzył i żadnych czopków wkładał, bo nie będzie syna od małego ... "spedalał" :ico_wstydzioch:
Witaj madzia! Też miałam mieś Tosie, ale Tosi wyrósł siusiak i została Kubusiem :ico_haha_02: Ja mam sporo różnej grubości i wielkości kombinezoników, ale większość dostałam. Jak ci się che trochę poprzeglądać wstecz nasze forum, to gdzieś tam wklejałyśmy fotki.

Data nie ta bo oczywiście za leniwa jestem aby aparat przestawić aby nie była data 1.01.2006 :-D