za to moj szef był oburzony faktem że idę na zwolnienie zresztą cała czas mi dokuczał ale nie ma co już jestem w domku :)
co za cham :ico_zly: moja kierowniczka idzie mi na rękę :-D
no, raczej zabawek mu młodszy braciszek zabierać nie będzie
pewnie, że nie. ale wkroczy na jego terytorium. no i nie będę zajmowała się tylko nim.
my też będziemy robić większe zakupy we wrześniu. mieliśmy teraz, ale wyszły nam nieprzewidziane wydatki i musieliśmy przełożyć.
anetkajur, ja też jeszcze mam niedużo. w tym miesiącu kupiłam trochę ubranek, pieluszki, pościel mam po Jasiu, a z większych rzeczy to nową wanienkę (kupiliśmy ją w czerwcu, bo była promocja) i wózek też po Jasiu. a pokoik na razie służy jako miejsce do zabawy dla Jasia-jest prawie pusty, stoi tam tylko fotel rozkładany.
z butelkami na razie się wstrzymam, mam jeszcze po Jasiu, nie są zniszczone. dokupię tylko smoczki. ale mam nadzieję, że tak jak Jasia będę karmiła przez pół roku tylko cycem. mam też odciągacz do mleka, ale tak naprawdę zaczęłam go używać jak Jaś miał 8 miesięcy jak poszłam do pracy. a kosmetyki dla dzidziusia zostawiam na ostatnią chwilę. z doświadczenia wiem, że niektóre tak szybko się nie zużywają a potem trzeba wyrzucać.
[ Dodano: 2007-08-21, 12:24 ]
Ika202, te buteleczki są cudne :-D