Wojtuś :-DIka202, a czy już wiecie jak nazwiecie swojego siusiaka??
Evik my też jeszcze nie mamy wybranego imienia dla naszego dziecka :-D więc nie przejmuj się , nie jesteś sama, a to dlatego że w poprzedniej ciąży lekarz mi mówił że urodze synka i ja wszystko na niebiesko przygotowałam i na imię miał miec Kubuś, a urodziła nam się córeczka, więc teraz mi się nie spieszy z imieniem.Widzę że już wszyscy są przygotowani na każdą ewentualność tylko my jeszcze nie mamy imienia :ico_placzek:
znam to. my też mieliśmy problem z imieniem. dla córeczki już mieliśmy, miała być Jagódka. ale jak się okazało, że chłopiec będzie, to przez miesiąc się głowiliśmy. co mężowi się podobało, to mnie nie i na odwrót. w końcu zdecydowaliśmy, że damy imię po którymś dziadku,czyli po naszych ojcach (niestety obaj już nie żyjąZresztą co nie wymyślę to mojemu mężowi się nie podoba
my planujemy jechać 4 lub 5 września, jak się uda oczywiście. bo 6 mąż jedzie w delegację, a potem to ja mogę iść do pracy :ico_noniewiem: . szkoda, że już wracasztylko że będę do środy a później jadę do
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość