kilolek, z moim Kubusiem było tak samo jeszzce go w planach nie było a on już był Kubusiem :-D Nie zmieniaj mu imienia Bo to naprawdę super imię pochodzenia hebrajskiego oznacza "niech Bóg strzeże ." Zobaczysz co piszą o posiadaczu tego imienia :-D
Osoba o tym imieniu jest energiczna, posiada zmysł organizatorski, umie wypracować sobie metody postępowania i pracy. Ta systematyka przysparza im sukcesów oraz przyjaciół. Ceni towarzystwo, szanuje rodzinę. Jest dobrym gospodarzem, miłym współmałżonkiem i świetnym rodzicem. Dba o edukację swoich dzieci, kształci je na wybitnych naukowców. Szanuje opinię innych wydawaną na temat swojej rodziny, dba by nie została utracona. Jest przy tym osobą inteligentną, kulturalną, dobrze ubierającą się. Są to ludzie żądni wiedzy, dlatego ciągle dokształcają się i poszerzają swoje horyzonty. Cenią wiedzę z zakresu medycyny. Są zdecydowanymi wrogami kłamstwa, oszustwa, złego stylu bycia. Szanują osoby przeciwnej płci, jest wierni w małżeństwie. Dbają o dom.To na to wychodzi że będzie posiadał cechy idealnego faceta :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-10-18, 13:13 ]
Ja mam ogorkowa pyszna
A ja barszczyk ukraiński :ico_oczko: