No Miłosz 5 listopada to jednak Miki jest starszy :ico_oczko: A u nas dziś była położna super babka :ico_oczko:Kubuś urodził się 8 listopada, a Miłosz?
To znaczy ona już wcześniej była u mnie ale jest tak w porządku że dziś wpadła sobie pogadać i na kawę :ico_oczko: powiedziała mi jakie muszę badania zrobić i poleciła mi zastrzyki jako skuteczna antykoncepcja :ico_oczko:Późno trochę!
Powiem ci że jak narazie to wiem co chce jak płaczę bo inaczej płacze jak jest głodny a jak coś go boli albo kiedy chce pic albo jak mu sie nudzi :ico_oczko: i sie nie martw kochana wszystkiego sie na uczysz a jeżeli ssie rączkę a nie jest głodny to spróbuj dać mu smoczka albo przystawić do cycka może po prostu potrzebuje twojej bliskościSłuchajcie, czy Wy rozpoznajecie płacz Waszych dzieci?

No dzisiaj to nie mam do niego pretensjikilolek, a bo widzisz dużo dzieci po szczepieniu gorączkuje i są niespokojne to normalny stan
Ja kupiłam 5w1 i zapłaciłam tylko 113zł. Ale miał jeszcze dodatkowo żółtaczkę, więc wyszły 2 kłucia (zamiast4)ale będzie miała tylko jeden zastrzyk a nie trzy bo kupiłam tą szczepinke za 180 zł. skojarzona 3w1
jestem za. A najlepiej poprosić mambi, żeby z Nowym Rokiem zamknęła wątek to nie będzie nas kusił.Mam pomysł. Ponieważ nie możemy przenieść się na nowy wątek to postanówmy że z nowym rokiem piszemy tylko na nowym a ten już zostawiamy. Co wy na to???

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość