Cześć dziewczynki
Ale pogoda za oknem aż się żyć odechciewa :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Niem mam ochoty na nic. Na szczęście dziś mój mężuś wraca i już nie mogę się doczekać tulanka :ico_haha_01: tylko to mnie wprawie dziś w dobry humor. U mnie tak pada, że nawet mój piesek nie chciał iść na podwórko. Wyszedł z domku i przy drzwiach wyjściowych się zatrzymał i zawrócił. Teraz leży na poduszeczce i spi. (dodam, że to pudelek i jest suczką ma na imię Kama). A propo piesków, czy któraś z Was ma zwierzaka??? Ja się obawiam, że moja Kamcia będzie zazdrosna o Julcię jak się urodzi i będziemy musieli ją oddać do babci a ona już ma 11 latek i nie chciałabym się z nią rozstawać bo cały czas jest ze mną... Wczoraj czytałam, że pieska należy przygotować na przyjście dziecka np. przynieść ze szpitala jak dzidzia jeszcze tam będzie śpioszki tak, żeby piesek mógł poznać zapach. Jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić.
Wiecie co do tej pościeli to jest tania bo byłam wczoraj w hurtowi dziecięcej z teściową (on mi ją zresztą pokazała) i tam jak bym chciała skompletować taki zestawik to bym przepłaciła jakieś 40zl a to jest dużo bo tam znalazłam fanie koszulki i spioszki dla noworodka po 6zl sztuka. Oprocz tego wypatrzyłam sobie łóżeczko i powiem Wam, że te co są na allegro są droższe niż w tej hurtowni. Dobrym przykładem jest łóżeczko Klupś Radek VII
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=211571380 bardzo mi się spodobało, ale wczoraj zobaczyłam nowszy model Radek VIII, który kosztuje 278zł (w tym kolorze bo jaśniejszy jest tańszy o 30zł)plus materacyk ok50-70zl to zależy od rodziców jaki wybiorą. Wszytko po drobnej kalkulacji wychodzi tanie bo bez kosztów przesyłki i mozna pomacać, zobaczyć samemu a to większa przyjemność niż kupowanie na allegro. Także jesli któraś z Was mieszka e Olsztynie to warto tam zajżeć.